Handelsbetingelser

 

Betaling:

Hos Megasportoutlet.dk kan du betale med Dankort/VisaDankort, Mastercard, og Mobilepay. Beløbet bliver ved kortbetaling først trukket på din konto, når varen er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Vi tager ikke kortgebyrer.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.
 
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.
 

Levering:

Hos MegaSportOutlet bestræber vi os efter at yde en hurtig samt god service overfor kunden. Hurtig levering hører under god service, så derfor har vi en levering der hedder 1-3 hverdage med GLS. Alle ordre bestilt i hverdagene inden kl. 13:00 afsendes samme dag, hvorimod ordre bestilt efter kl.13:00 vil blive sendt førstkommende hverdag. Ved køb over kr. 501,- leverer vi fragtfrit til en GLS pakkeshop. Ved ordre under Kr. 500,- vil fragtprisen være Kr. 39,-

Samtlige varer på hjemmesiden er varer der er i butikken, dog kan det forekomme at enkelte varer er udsolgt og at der vil være lidt ekstra leveringstid. Hvis ikke varen er mulig at anskaffe, vil du naturligvis blive kontaktet.

Returvarer:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@megasportoutlet.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering:

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan benytte den vedlagte returlabel. Returfragten er så 59 kr og dette vil blive modregnet refunderingsbeløbet. 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan naturligvis prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet på anden vis end hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage og du ikke sætter labels eller lignende på originalemballagen, da det ofte kan medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Pakken bedes sendes til:

Megasportoutlet
Njordvej10
4300 Holbæk
 

Pakker der bliver sendt til en pakke shop bliver ikke hentet.
Varen kan sendes retur med den vedlagte returseddel. Eller print den her.  /Portals/0/Standardfortrydelsesformular_1.docx

Udvidet 30 dages returret.

Hos MegaSportOutlet har du ud over de 14 dages fortrydelsesret, fuld returret i 30 dage fra modtagelse. Pengene vil blive sat tilbage på det kort der blev betalt med. 

Varen skal sendes retur i original emballage. Dette betyder at skoæsker ikke må anvendes som direkte emballage, uden de er pakket forsvarligt ind. 

Overholdes ovenstående ikke, forbeholder vi os retten til at afvise returvaren, hvis fortrydelse sker efter de første 14 dage.

Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan naturligvis prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet på anden vis end hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Der må ikke påklæbes adresselabel direkte på hverken varen eller den originale emballage, da varen derefter ikke vil være i stand til at blive solgt videre til den oprindelige pris.

Retursedlen skal udfyldes og derefter returneres sammen med varerne. Når varen er modtaget og returneringen er godkendt, vil vi bestræbe os efter at tilbagebetale hurtigst muligt. Der vil senest gå 8 dage efter modtagelse før refunderingen har fundet sted. Returfragten er 59 kr og dette vil blive modregnet refunderingsbeløbet. 

Dog vil ombytning være gratis i vores fysiske butik. 

Megasportoutlet
Njordvej 10
4300 Holbæk 

Reklamation:


Her hos MegaSportOutlet kontrollerer vi altid varerne inden afsendelse. Skulle der gå hen og opstå en fejl henvises du til at kontakte kundeservice, der vil stå til rådighed hurtigst muligt. Der er naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven.

Ved reklamation bedes du kontakte os på tlf. 59 44 09 00 eller mail info@megasportoutlet.dk for at beskrive din reklamation. Derefter vil vi sende dig en returlabel via mail.

Husk at skrive dit fakturanummer. Det vil naturligvis også være muligt at komme ind i vores butik med en reklamation.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, sender vi en returlabel. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på Info@megasportoutlet.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk
 
For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - Klik her

PERSONDATAPOLITIK:

Læs vores persondatapolitik klik her

Generelle oplysninger:

 

Firma: Megasportoutlet ApS
CVR-nummer: 34085439
Adresse: Njordvej 10
4300 Holbæk
Tlf. 59 44 09 00
 
E-mail: Info@megasportoutlet.dk
Telefonnummer: 59440900

Etableringsår: 2013

 

Standardfortrydelsesformular:

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Til:
Megasportoutlet.dk
Njordvej 10
4300 Holbæk
e-mail: info@megasportoutlet.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende vare/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________
 
Fakturanr: _____________________________________________________________________________
 
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift: _________________________________________   
 
Dato:_________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25-05-2022