Returvarer


Ønsker du at sende varen retur skal du gøre følgende: 
Varen sendes retur med den vedlagte returseddel.

Pakken bedes sendes til:

Megasportoutlet
Njordvej 10
4300 Holbæk
 
Pakker der bliver sendt til en pakke shop bliver ikke hentet
 
 

Vi bytter i 30 dage og giver pengene tilbage indenfor 8 dage. Pengene vil blive sat tilbage på det kort der blev betalt med. Andet kontonummer skal skrives på retursedlen. 

Varen skal sendes retur i original emballage. Dette betyder at sko æsker ikke må anvendes som direkte emballage, uden de er pakket forsvarligt ind. 

Overholdes ovenstående ikke, forbeholder vi os retten til at afvise returvaren.

I forbindelse med evt. reklamation eller forkert leveret vare, skal du altid kontakte os på Tlf. 59 44 09 00 eller på info@megasportoutlet.dk så vi kan finde en løsning.  

Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan naturligvis prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet på anden vis end hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Der må ikke påklæbes adresselabel direkte på hverken varen eller den originale emballage, da varen derefter ikke vil være i stand til at blive solgt videre til den oprindelige pris.

Retursedlen skal udfyldes og derefter returneres sammen med varerne. Når varen er modtaget og returneringen er godkendt, vil vi bestræbe os efter at tilbagebetale. Der vil senest gå 8 dage efter modtagelse før refunderingen har fundet sted. Ved brug af returlabel er prisen 59 kr og dette vil blive modregnet refunderings beløbet. 
 

Når en vare skal retur, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til Megasportoutlet.dk

Link til retur:

http://www.megasportoutlet.dk/Portals/0/Documents/NEMT AT RETURNERE.pdf?ver=2021-05-26-150011-260


Megasportoutlet
Njordvej 10
4300 Holbæk